Happy Birthday and a giveaway: this blog is 3 years old/ Χρόνια Πολλά και ένα δώρο για τους αναγνώστες: το blog έγινε τριών!

Well I never thought that it would happen, but three whole years have passed since my first ever post! Time flies I can tell you that. It has been a very interesting process, mostly fun, sometimes frustrating, but always, always very creative. I have learned so many things about cooking from fellow bloggers, I have made new friends, and I can definitely say that I finally found myself. I love cooking and sharing my experiences with others, I think this is what makes a food blogger in the first place, and I hope that I will continue to do that for many years to come.

To celebrate  and thank you all for supporting this blog I will send a lucky reader a little homemade something. If you want to participate please leave a comment! The lucky winner will be chosen with random.org

Deadline is Tuesday, May 25th

——-

Το blog αυτό έγινε αισίως τριών χρονών! Πως περνάει έτσι ο καιρός… Μέχρι στιγμής η όλη διαδικασία υπήρξε κάποιες φορές δύσκολη, κάποιες εύκολη, αλλά πάντοτε άκρως δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Το πιο σημαντικό είναι πάντως πως έμαθα πάρα πολλά για τη μαγειρική, από συναδέλφους bloggers σε όλον τον κόσμο, έκανα νέους φίλους και κυρίως έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Επειδή πάντως αγαπώ πολύ να μαγειρεύω και να το μοιράζομαι με κόσμο, άλλωστε αυτό είναι και η ουσία του food blogging, ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμη!

Για να γιορτάσω λοιπόν τα γενέθλια του Blog και να ευχαριστήσω όλους εσας που με στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια αποφάσισα να στείλω ένα χειροποίητο βρώσιμο δωράκι σε κάποιον τυχερό αναγνώστη που θα επιλεχθεί τυχαία με το random.org

Εάν λοιπόν θα θέλατε να συμμετάσχετε αφήστε το σχόλιό σας σε τούτο το post μέχρι την  Τρίτη 25 Μαΐου!


Συντάκτης: FoodJunkie

Food Junkie

55 thoughts

  1. Καλησπέρα
    Τη σελίδα σου την ανακάλυψα ψάχνοντας πριν πολύ καιρό για χειροποίητα ζυμαρικά. Έκτοτε την επισκέπτομαι με κάθε ανάρτηση σου.
    Να είσαι καλά να μας χαρίζεις τη γνώση σου και το μεράκι σου.

  2. Καλή συνέχεια σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια σου!
    Τα 3 χρονια να γίνουν όσα περισσότερα επιθυμείς και αντέχεις..

  3. Ιωάννα, ανακάλυψα το μπλογκ σου ψάχνοντας συνταγές για ζυμαρικά, και η πρώτη που δοκίμασα, με τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες, προσέφερε χαρά σε πολλούς φίλους!

    Να σαι καλά για όσα μοιράστηκες ως τώρα, καλό κουράγιο για τα επόμενα χρόνια!

  4. Εύχομαι να έχεις δύναμη να συνεχίσεις και να γιορτάζεις τα γενέθλια του blog σου για πολλά ακόμα χρόνια!!!

  5. Συγχαρητήρια!!!!Και εγώ λατρεύω το μπλογκ σας γιατί βασικά έκτος από τις τέλειες συνταγές ,οι φωτγραφίες είναι καταπληκτικές!Χαρουμενα γενεθλια του λοιπόν και καλή συνέχεια!!

  6. Ανακάλυψα το blog σου πριν από ένα χρόνο περίπου και έκτοτε το ακολουθώ ανελλιπώς και πάντα θα είναι το πρώτο που θα συστήσω σε κάποιον που ζητάει ένα καλό blog στα ελληνικά. Οι συνταγές αποτελούν εγγυημένη επιτυχία και οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες! Ελπίζω να συνεχίσεις να μας εμπνέεις για πολλά χρόνια ακόμα! Καλή συνέχεια!

  7. Congrats on your three year anniversary! I can barely believe I’ve been blogging since 2005, not always about cupcakes though. Time flies when you’re having fun 🙂

    The give-away sounds mysteriously fun! Keep up the beautiful and inspiring work!

    Liz

  8. Ανακάλυψα το μπλογκ σου πριν από λίγες μέρες, ψάχνοντας συνταγές για κις λορέν. Πραγματικά ενθουσιάστηκα με την καλαισθησία που αποπνέει και διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα πάνω από τις μισές αναρτήσεις.

    Χρόνια πολλά λοιπόν, και να συνεχίσεις να μας χαρίζεις υπέροχες και με άποψη συνταγές!

  9. Να τα εκατοστήσει λοιπόν το blog και να είναι πάντα λαχταριστό και νόστιμο και να μας δίνει ιδέες και λύσεις για να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο γευστική.. Φιλιά πολλά!!!!!

  10. Χρονια Πολλα χαρουμενα και γευστικα.Ευχομαι το μπλογκ σου να μας κερναει παντα τα καλυτερα,γιατι μαζι του εχουμε κανει την καθε μερα γιορτη.

  11. Χρόνια πολλά, δημιουργικά και νόστιμα.
    Αυτό που εσύ κάνεις με εξαιρετική δεξιοτεχνία και που εμείς απολαμβάνουμε αβίαστα, εύχομαι να συνεχίζεται για πολύ, πολύ, πολύ καιρό ακόμη.

  12. Χρόνια πολλά λοιπόν! Ευχαριστούμε για τρία γευστικότατα χρόνια -ούτε που μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές οι καταπληκτικές συνταγές σου με έχουν ξελασπώσει σε διάφορα καλέσματα και τραπέζια!

  13. Ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες συνταγές και γαστρονομικές εμπειρίες που μοιράζεσαι μαζί μας.

    Καλή συνέχεια και ότι καλύτερο.

    Μελίνα

  14. καλησπερα!
    Το blog σας ειναι απιστευτο νοστιμο!
    Να χιλιασετε τα post σας και να εκατοστησετε τα χρονια σας!

    φιλια!

  15. Συγχαρητήρια για το πολύ προσεγμένο blog! 🙂 Το είχα βρει παλιότερα ψάχνοντας για κάτι, τώρα δεν θυμάμαι καν τι, αλλά μου άρεσαν πάρα πολύ οι φωτογραφίες και η παρουσίαση της κάθε συνταγής και έτσι, περνάω καμιά βόλτα από δω! Το κακό είναι ότι μετά αρχίζω να ψάχνω, βλέπω συνταγές, από την μια πάω στην άλλη, μέχρι που να πω φτάνει πια, κλείνω το πισι!
    ευχαριστούμε για την ενδιαφέρουσα παρέα!:)

  16. 3 χρονια…νοστιμης συντροφιάς!
    Είμαι φοιτήτρια, μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω -είναι μια έκφραση δημιουργικότητας…για να μην πω, ότι η κλίση στην μαγειρική δίνει πολλούς πόντους στον κύκλο της παρέας, στο αντίθετο φύλο, κτλ… σωστα??? 😉 – και το blog σου είναι παράδεισος για μένα! Οι συνταγές σου έχουν φαντασία, γνώση, ζεστασιά, ψαγμένη διάθεση!
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια, τόσο στο blog σου, αλλά και σε ό,τι άλλο στοχέυεις στην ζωή σου!

  17. Αν κρίνω από τις συνταγές σας, για βρώσιμο από τα χέρια σας όχι σχόλιο, μέχρι και άρθρο γράφω… Χρόνια σας πολλά

  18. Χρόνια πολλά στο μπλογκ και σε σένα βέβαια που το κρατάς τόσο ενδιαφέρον.
    Επαγγελματικό θα το έλεγα, με σπιτική ζεστασιά όμως!
    Καλή συνέχεια!

  19. Το blog σου είναι χάρμα (για την όραση και τη γεύση). Εύχες για πολλά ακόμα χρόνια δημιουργικά και γευστικά.

  20. Γνώρισα πριν μερικές ημέρες έναν συμπαθέστατο κύριο, 100 ετών, πρώην πρωταθλητή κολύμβησης και συνταξιούχο μηχανικό, ο οποίος ευγενικά με πληροφόρησε ότι, σε πείσμα όλων, ‘θέλω να ζήσω πολύ ακόμα’! Στον κύριο αυτόν και στο όμορφο αυτό ιστολόγιο και την συγγραφέα του, θερμές ευχές με αγάπη

    Ίρις

  21. Χρόνια δημιουργικά! Σου εύχομαι να κρατάς πάντα αυτή την ισορροπιά της λιτής αισθητικής, του προσωπικού σχόλιου και της συνταγής που αρνείται να υποταχθεί τόσο στην προχειρότητα των 15 λεπτών, όσο και στην εξοντωτική υπερπαραγωγή!

  22. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την αιθητική σου άποψη στο θέμα της γαστρονομίας. Μακάρι να είχαν όλοι οι νέοι άνθρωποι αυτή την άποψη για τα φαγητά και τα γλυκά. Θα γινόμασταν χοντροί βέβαια, αλλά θα περνούσαμε τέλεια!!
    Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

    Φιλιά και χρόνια πολλά.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.