Τα μυστικά της ζαχαρόπαστας: το πρώτο σεμινάριο της Foodjunkie είναι γεγονός!

 

minimalist wedding cakeΛοιπόν κυρίες μου και κύριοι, με πολλή χαρά σας ανακοινώνω το πρώτο σεμινάριο που θα διδάξω! Θα έχει θέμα τη ζαχαρόπαστα και όλα της τα μυστικά: πως τη φτιάχνουμε και πως τη χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε μια τούρτα κέικ και μια τούρτα ψυγείου. Θα δούμε επίσης πως μπορούμε με εύκολο τρόπο να διακοσμήσουμε μια τούρτα χρησιμοποιώντας κουπ-πατ για ζαχαρόπαστα.

Το σεμινάριο θα γίνει στον  σύλλογο ΠΥΡΝΑ (στην Κηφισιά) στις 10 black and white flowers cakeΜαρτίου 2016 από τις 11.30 έως τις 14.00. Όπως βλέπετε δεν θα είναι μεγάλο πολύ, αλλά θα είναι σίγουρα πολύ περιεκτικό και θα χαρώ πολύ να δω κάποιους από εσάς εκεί. Έρχεται επίσης σε πολύ καλή τιμή, 36 ευρώ για τα μη μέλη της ΠΥΡΝΑΣ, και 32 για τα μέλη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’αυτό πάρτε άμεσα για να κάνετε κράτηση! 

sugarpaste fondant roseΗ ζαχαρόπαστα είναι η μεγάλη μου αγάπη, και δυστυχώς δεν έχει βρει πολύ χώρο σε αυτό το Blog. Ξεκίνησα με τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου το 2010 και από τότε έχω κάνει πολλές προόδους όπως βλέπετε. Μιας και είναι κάτι που το έμαθα στην ουσία μόνη μου, έχω διάφορα κόλπα να σας μάθω, κάποια γνωστά, άλλα όχι και τόσο.

Αν με διαβάζετε καιρό, θα ξέρετε επίσης πόσο λεπτομερής είμαι στις συνταγές μου. Έτσι και όλες οι συνταγές που θα πάρετε εκείνη την ημέρα θα είναι αναλυτικές και έτσι θα μπορέσετε εύκολα να τις φτιάξετε και μόνοι σας στο σπίτι. Γιατί μια τούρτα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο όμορφη, θα πρέπει να είναι και νόστιμη!

ΠΥΡΝΑ: Κοκκιναρά 43, 145 63 Κηφισιά, τηλ. 210 6230913,  pyrnanet@otenet.gr

One comment

  1. Δεν ήξερα οτι ασχολεισαι τόσο πολυ με την ζαχαροπαστα !
    Το ιδιο εναυσμα είχαμε , τα γενεθλια της κόρης 🙂
    Την λάτρεψα , την δουλεψα πολυ αλλα τωρα αγαπώ περισσοτερο αυτα τα γυμνα /λιτά κεικ οπως της πρώτης φωτο .
    Καλη επιτυχία στο σεμινάριο !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.