Πέντε νέα λαχταριστά Burgers από τα Fridays

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα νεά Burgers των TGI (δείτε τα όλα αναλυτικά εδώ) στο κατάστημα του Κολωνακίου μαζί με τους “γνωστούς-άγνωστους” της μπλογκόσφαιρας και όχι μόνον. Και χάρηκα που επιτέλους βρήκα και τουλάχιστον μια ακόμη επιλογή πέραν το τετριμμένου πλεόν bacon-mushroom που το παραγγέλνω εδώ και αιώνες τώρα: το spicy red pepper relish burger της “δικιάς μας” Βίκυς Κουμάντου. Αν σας αρέσουν τα καυτερά θα το ερωτευτείτε, διαφορετικά μην το τολμίσετε! Το καλό είναι πως ακόμη κι αν δεν έχετε Fridays εκεί που μένετε, θα μπορέσετε να το φτιάξετε και στο σπίτι, αφού η Βίκυ έχει ανεβάσει τη συνταγή στο Blog.

Δυστυχώς το στομαχάκι μου, αν και μεγάλο, δεν χωρούσε όλα τα υπόλοιπα του καταλόγου. Είδα όμως με χαρά ένα παιδικό αγαπημένο να κάνει την εμφάνισή του: το hangover burger με τηγανιτό αβγό, που μου θύμισε το “χάμπουργκερ του ξενύχτη” που έπαιρνα το πάλαι-ποτέ στην Capriciosa της Κηφισιάς.

Νομίζω όμως πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ τα Fridays θα δοκιμάσω το Buffalo Burger του οποίου το μπιφτέκι είναι φτιαγμένο από 100% βουβαλίσιο κρέας από την Λίμνη Κερκίνη παρακαλώ ή ίσως το Mushroom Chicken (αν και κρυφά θα ήθελα να είχαν βάλει στον κατάλογο το Blue cheese and bacon chicken burger της Ερμιόνης που το λιγουρεύτηκα στο διαγωνισμό και θα μπει το Μάρτιο στον κατάλογο). Το Veggie δεν ξέρω αν μου έκανε κλικ, αλλά είναι καλό που υπάρχει επιλογή και για όσους δεν τρώνε κρέας.

Το καλό με όλα τα νέα burgers είναι πως συμμετέχουν και στο ειδικό Lunch μενού των 10 ευρώ και έτσι μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς τύψεις (οικονομικές τουλάχιστον) παρέα με μια μπύρα ή αναψυκτικό και μια ατομική σαλάτα.

About these ads

4 thoughts on “Πέντε νέα λαχταριστά Burgers από τα Fridays

  1. κάποιες φορές θες να μην το φτιάξεις σπίτι, αλλά να το απολαύσεις τέλεια σερβιρισμενο έξω!!!φιλιά από το lilastaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s